Radio Dielli

Radio Dielli
Country: Albania
Playing:

Kur dëgjojmë një këngë apo valle shqip na duket sikur çmallemi pak me vendin tonë, sikur jemi atje dhe sikur i harrojmë pak problemet e ditës dhe mbushemi me energji të reja për të ecur përpara. Pikërisht këtë synon të bëjë Radio Dielli të krijojë disa momente çlodhëse për gurbetqaret shqiptarë kudo që janë.

Contacts

Email : info@radiodielli.com

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *